På denne side kan du læse om projektet

Projekt Beskrivelse

I forhold til IBI i private boliger har senior segmentet aldrig været en målgruppe. Dette projekt tager udgangspunkt i en række identiske seniorboliger hvor bygherren ønsker en installation, der er fremtidssikret og indeholder et højt komfortniveau.

Klik på billedet for at læse mere...

Projekt Synopsis

Projektet får navnet Zenior Smart Home. I projektet udarbejdes 2 forskellige forslag til en intelligent bolig installation til seniorer:
Den ene er en traditionelt KNX løsning. Den anden anvender Homeport som middleware til en IBI løsning med Zense Home belysning og Z-Wave kompatible enheder til de øvrige installationer.

Klik på billedet for at læse mere...

Boligen

Hvis en seniorbolig skal være fremtidssikret, skal der ved projektering tages højde for, at boligen kan tilpasses skiftende behov. I dette dokument designes den seniorbolig, der bruges som konkret udgangspunkt i projektet. Designet er inspireret af generelle krav og anbefalinger i SBI-anvisning 249: "Tilgængelige Boliger - Indretning".

Klik på billedet for at læse mere...

Projekt styring

Dette dokument beskriver den struktur og de metoder, der brugt til planlægning og projektstyring i forbindelse med Smart Zenior Home projektet.

Klik på billedet for at læse mere...